Pogosta vprašanja, pomoč pri naročilu

Kakšnim pogojem mora moja diplomska ustrezati?

Zaradi velikega števila šol in detajlov, ki so lahko za vsako ustanovo drugačni, vam MojaDiplomska ne more svetovati pri specifičnem primeru. Najbolje je, da se o zahtevah in pogojih predčasno pozanimate pri svoji ustanovi, saj po oddanem obrazcu tega ne morete spreminjati.

Kako pravilno pripravim besedilo diplomske?

Tu je potrebno paziti na več stvari, najpomembnejše pa je, da se vnaprej pozanimate o zahtevah,ki jih za postavitev vaše diplomske naloge, navaja vaša fakulteta. Nato jo v tisk oddaj te v formatu PDF, saj le ta zagotavlja, da postavitev naloge ostane točno takšna, kot ste jo ustvarili.

Na kaj moram biti posebej pazljiv?

Pogosto se zalomi pri enostranskem oziroma dvostranskem tisku. Pri enostranskem tisku so besedila natisnjena le na eno stran papirja, torej bo med listanjem besedilo le na desni strani,medtem ko bo pri dvostranskem na obeh. Glede na to, kakšen tisk izberete, bodite previdni na notranje robove in poravnavo številk strani v vašem dokumentu. Za čim manj zapletov predlagamo, da pri oštevilčevanju strani uporabite sredinsko poravnavo in leve robove ohranite enake.

Bo moja diplomska naloga prispela še isti dan?

Če izberete najhitrejši paket tiska in naročilo plačate do 11. ure na delovni dan, bo vaša diplomskana voljo še isti dan. Računajte pa na to, v to ni vštet čas, ki ga za dostavo potrebuje PoštaSlovenije. Če se vam mudi, zato priporočamo osebni prevzem na našem prevzemnem naslovu – tako boste lahko svojo diplomsko nalogo v rokah držali še isti dan.

Pri naročilu sem narobe izbral barvo platnice. Kje lahko svojo izbiro spremenim?

Dokler obrazca ne oddate, lahko svojo izbiro spremenite tako, da preprosto kliknete na pravilno možnost. Po oddanem obrazcu spremembe niso več mogoče, zato dobro preglejte obrazec in ga po potrebi večkrat preberite, preden ga dokončno oddate.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pišite nam, Z veseljem bomo pomagali!

Kako naročim tisk in vezavo naloge?

Kako poteka naročilo diplomske naloge pri nas?

Čisto malo še do tiska tvoje diplomske! Tukaj si preberi, kako celoten proces poteka pri nas. Obljubimo ti, to bo najlažji del, strogi pregledi profesorjev in lektorjev so že za tabo!

01
Vemo, dolgočasno, ampak natančno si preberi navodila za tisk diplomske naloge svojega faksa!

Tam točno piše, kakšna mora biti tvoja diplomska, na primer, kakšne barve platnice potrebuješ in podobno. Če tega ne upoštevaš, bo potrebno ponovno tiskanje.

02
Preveri besedilo svoje diplomske naloge in ga uredi po navodilih fakultete.

Izberi pravo pisavo, oblikuj naslovnico kot zahtevajo – naš stroj za tiskanje ne zna spreminjati dizajnov, četudi ima zelo rad študente.

03
Odpri naš spletni obrazec za naročilo tiskanja diplomske naloge.

Brez skrbi, vodili te bomo skozi celoten postopek. Vanj prilepiš sliko naslovnice, PDF tvoje naloge in izbereš vse druge detajle. Ponujamo vse oblike, barve in načine vezav, ki jih zahtevajo fakultete v Sloveniji.

04
Preglej naročilo in preveri ter potrdi izbrane parametre svoje diplomske.

Tu se zgodi največ napak in žal že potrjenega naročila, ki ga damo v tisk takoj, ne moremo več popravljati.

05
Naša tiskarna bo še isti dan tvoje naročilo dala v tisk.

Takoj, ko se to zgodi, ti bomo poslali obvestilce. Za izjemne primere nudimo tudi možnost doplačila za ekspresno izdelavo v nekaj urah.

06
Izbereš lahko najlažji način, da prevzameš svojo diplomsko nalogo.

Pošljemo ti jo lahko po pošti ali pa jo prideš prevzet v našo tiskarno, kjer čaka nabiralnik za diplomske.

Kako naročim tisk in vezavo naloge?

Partnerske strani

© MojaDiplomska. Vse pravice pridržane