Tisk diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog

Naporen a razburljiv študij se končuje! Čaka nas le še zadnji korak na tej poti – tisk diplomske naloge. Diplomska ali magistrska naloga predstavljata uspešen zaključek študijskega obdobja, hkrati pa znanstveno delo in prvo profesionalno nalogo, za katero si želimo, da bi bila izvedena na najboljši možen način. Ko jo oddamo in je potrjena kot primerna, postane uradni dokument, ki bo v knjižnici na razpolago v branje komurkoli. Torej, ne gre le za nujno zlo, temveč tudi za nekakšen profesionalni vtis, ki ga bomo naredili s svojim vstopom v določeno stroko.

Kje se lahko zalomi

Tik pred roki za oddajo diplomskih nalog, so vrste pred tiskarnami in fotokopirnicami precej pogost pojav. Pri zaključevanju dolgotrajnega dela, verjetno nihče ravno ne računa z množico ostalih študentov, ki prav tako lovijo zadnje minute, da bi svoje naloge še izboljšali. Ker se diplomske in magistrske naloge med seboj vsebinsko in tipsko razlikujejo, pogosto prihaja do problemov pri tiskanju, saj med tem ko imajo nekateri naloge, ki so večinsko sestavljene le iz teksta in preglednic, drugim veliko pomeni kvaliteta barvnega tiska, saj njihove naloge vsebujejo veliko količino slikovnega materiala in fotografij, ki so lahko ključnega pomena.

Za marsikoga predstavlja zahtevnejši del priprave diplomske ali magistrske naloge njeno grafično oblikovanje, ki pogosto zahteva precej računalniških spretnosti. Držati se je namreč treba predpisanih pravil, ki pa velikokrat niso enostavna. Naloga mora biti pred oddajo lektorirana, vsebuje pa tudi vsaj prevod naslova v tuji jezik.

Kam po pomoč?

Pri Artmanii za vse, ki sami ne zmorete urejanja besedila v Wordu (izdelava kazala, oštevilčevanje, prelomi, odseki, itd.) ponujamo kvalitetno, strokovno, hitro in cenovno ugodno oblikovanje ter tehnično urejanje besedila in tiska, poleg tega pa vašo diplomsko nalogo, magistrsko delo ali doktorsko dizertacijo tudi lektoriramo, prevedemo ter omogočimo njeno vezavo in tisk. Za tiskanje uporabljamo profesionalne tiskalnike, tiskamo pa le na vrhunski 100 g papir, ki zlasti pri barvnem tisku močno pripomore k kakovosti.

Naša spletna stran ponuja opcijo spletnega naročila. Vsebuje program, ki na podlagi vnesenih podatkov samodejno izračuna ceno naših storitev.

Ker vse korake iz ponudbe opravimo v naši knjigoveznici, lahko vezano in natisnjeno nalogo običajno prevzamete na naši točki za prevzem gradiv, že na dan naročila, ali pa vam jo pošljemo po pošti. V primeru, da je naloga nekoliko bolj zahtevna (lepljena vezava, ima druge posebne zahteve, kot je poseben material, izdelava klišeja, razni nestandardni formati, ko so npr. načrti in večji formati, ki jih je potrebno poprej zgibati na ustrezen format), nam lahko vzame nekoliko več časa. V takem primeru se za rok, potek in ceno storitve dogovorimo individualno.

Točka za osebni prevzem gradiv:
Predoslje 34, 4000 Kranj

Vezane naloge vam pustimo v našem nabiralniku (velik bel box), na naših vratih v notranjosti Kulturnega doma v Predosljah (glavna vrata so odprta med tednom od 8:00 do 19:30).

Izpolni obrazec za naročilo in naroči izdelavo diplomske naloge!

Partnerske strani

© MojaDiplomska. Vse pravice pridržane