Vezava diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog

Želeli ali ne, slej ko prej pride čas zaključka študija, pa naj bo to diplomski, magistrski, ali doktorski. Obhajajo nas mešani občutki, saj se na študijska leta, ne glede na to koliko preprek je bilo treba prestopiti, oziramo z nostalgijo, hkrati pa smo ponosni in zadovoljni, da se obdobje študija bliža svojemu koncu.

Sliši se skoraj romantično, ali ne? Vendar pa izkušnje govorijo, da za marsikoga priprava diplomske, magistrske naloge ali doktorske dizertacije predstavlja pravo nočno moro. Za urejanje takšne naloge namreč obstajajo stroga pravila, ki pogosto niso enostavna za izvedbo. Potrebno jo je tehnično in oblikovno urediti, lektorirati, prevesti in na koncu tudi kvalitetno natiskati in vezati. Ničkolikokrat se dogodi, da študentje lovijo zadnje minute pred oddajo, zato so v obdobjih pred oddajnimi roki pred fotokopirnicami in tiskarnami nemalokrat dolge vrste čakajočih. Ko je natisnjena in oddana, takšna naloga postane uradni dokument, en izvod pa navadno pripade knjižnici, kjer je na razpolago v branje komurkoli. Zato še zdaleč ni vseeno kakšen je naš končni izdelek.

V našem podjetju si želimo, da bi bilo zadnje dejanje pred zaključkom študija za vas kar se da mirno in prijetno, zato se vam bomo iz srca posvetili in vam po najboljših močeh svetovali. Vsakodnevno smo na voljo za vsa vprašanja, na katera vam bomo z veseljem odgovorili. Vezava diplomskih nalog, magistrskega dela ali doktorske disertacije je pri nas tako hitra, da jih navadno lahko prevzamete že na dan naročila. Če se soočate s težavami pri urejanju besedila v Wordu (kazalo, oštevilčenje, odseki, prelomi, ipd.), ali potrebujete lektorja oziroma prevajalca, tudi za vse to lahko poskrbimo mi. Tekste, ki jih sprejmemo v delo po želji kvalitetno in hitro tehnično uredimo, grafično oblikujemo, lektoriramo ali prevedemo, po izjemno dostopni ceni. Naročilo tiska in vezave vseh prej omenjenih zaključnih del lahko opravite kar preko spletnega programa, ki vam bo na podlagi vnesenih podatkov izračunal ceno, naš cenik pa je na voljo na naši spletni strani.

Več o sami vezavi

Vezava diplomskih nalog je danes s pomočjo najsodobnejše tehnologije mogoča že v nekaj urah, njena kakovost pa pri tem niti najmanj ne trpi. Naša sodobna oprema nam omogoča, da lahko cenovno ugodno natisnemo mnogo bolj zapletene naslove in logotipe z bolj neobičajnimi črkami, kakor v preteklosti.

Vsekakor pa moramo poudariti, da je v primeru obsežnejših nalog, pri katerih je na primer potrebna lepljena vezava, ali imajo posebne zahteve, kot so izdelava klišeja za tisk na naslovnico, nestandardni format, poseben material za vezavo, ko naloga vsebuje načrte in večje formate, ki jih je potrebno predhodno zložiti na format naloge, smotrno računati z nekoliko daljšim časom, ki je za njihovo izdelavo potreben. V vsakem primeru se bomo potrudili a potrudili, da boste izdelek prejeli pravočasno.

Vezava doktorske disertacije

Gre za resno profesionalno delo, za katerega je poleg vsebine pomemben tudi njegov končni videz in vtis, kljub temu, pa je tudi izdelava doktorske disertacije ali magistrskega dela mogoča v zelo kratkem času. Ravno tako kakor diplomskim nalogam, se tudi izdelavi doktorske naloge osebno posvetimo in poskrbimo za najboljšo kakovost njenega tiska in vezave. Standardni rok za končno izdelavo obsežnejšega dela (na primer takšnega v 10 izvodih, od katerih ima vsak izvod 300 strani) je nekoliko daljši. Ker pa se zavedamo, da vam pred časom oddaje naloge vsaka ura lahko veliko pomeni, nudimo tudi hitro vezavo. Vendar pa vas moramo opozoriti, da tudi hitra vezava daljših del lahko traja 24 ur in več, saj jih je v primerjavi s krajšimi potrebno natančneje vezati.

Vrste vezav

Obstaja več tipov vezav, katerega boste izbrali pa je največkrat odvisno izključno od osebnega okusa, ali pravil za izdelavo naloge.

Najpogosteje uporabljana v te namene je gotovo trda vezava, za katero so značilne lepo izdelane trde platnice, ki imajo na naslovnici ali hrbtu natančen zlatotisk, knjigoveško platno pa jim daje občutek pravega brušenega usnja. Obstaja tudi mehka, ki je lahko spiralna ali toplotna. Pri trdi vezavi je mogoča izbira med platnicami, ki so navadno v modri, temno rdeči, črni, quartz ali zeleni barvi. Potisk na platnici in hrbtišču je lahko zlat, srebrn, moder ali rdeč. Ponujamo tudi različne dodatke k vezavi, kot so na primer kapitalni trak, zaščitni vogalčki, bralni trak. Po želji vam izdelamo tudi CD z vašo nalogo.

Spiralna vezava je ena izmed najbolj priljubljenih komercialnih knjigoveških metod. Tak način končne izdelave naloge vam , ki je idealna za kasnejše morebitno fotokopiranje posameznih strani. Tako vezani dokumenti imajo profesionalen izgled. Ponujamo vam široko izbiro različnih barv špiral, izbirate pa lahko tudi med plastičnimi in kovinskimi. Vezava s plastično špiralo je končana v nekaj minutah, primerna pa je za do 400 listov (80g). Kovinska spirala omogoča bolj tekoče obračanje strani in je bolj obstojna od plastične. Z njo lahko vežemo do 220 listov (80g), za kar potrebujemo deset minut.

Točka za osebni prevzem gradiv:
Predoslje 34, 4000 Kranj

Vezane naloge vam pustimo v našem nabiralniku (velik bel box), na naših vratih v notranjosti Kulturnega doma v Predosljah (glavna vrata so odprta med tednom od 8:00 do 19:30).

Izpolni obrazec za naročilo in naroči izdelavo diplomske naloge!

Partnerske strani

© MojaDiplomska. Vse pravice pridržane